Wat is er te doen in de omgeving

Nationaal Park De Biesbosch is een prachtig natuurgebied waar je heerlijk kunt varen, wandelen en fietsen. Vanuit Lage Zwaluwe vaart dagelijks van april tot oktober voet-fietsveer ”t Leeuweveerke”. Ook kun je in Lage Zwaluwe of Drimmelen zelf een bootje huren om de Biesbosch vanaf het water te verkennen. Je kunt natuurlijk ook een tocht maken op een rondvaartschip.

Onze camping is uitermate geschikt als uitvalsbasis voor de sportvissers. Vissen kan prima vanaf de kant op verschillende punten langs het Hollands Diep.

Op ongeveer vier kilometer afstand ligt de zogenoemde “Win put”. Een prachtige zandwinput waar je heerlijk kunt zwemmen en zonnen op het aangelegen strandje.

Uitgaan in de buurt

In de buurt zijn er diverse gezellige restaurantjes te vinden, een snackbar, shoarma- of Chinees restaurant en een supermarkt. Voor een dagje shoppen zijn de steden Roosendaal, Dordrecht of het gezellige Breda snel bereikbaar met de trein via station Lage Zwaluwe of sportief op de fiets.

Verschillende fietsroutes voert u langs gezellig dorpjes zoals Drimmelen, Made en Geertruidenberg of de andere kant op Zevenbergen, Klundert en Willemstad.

Overige tips

Zelf nog even rondkijken naar leuke activiteiten? Klik dan op onderstaande links:

Camping 't Weeltje | Kruisstraat 79 (voorheen nummer 39 A) - 4926 SC - Lage Zwaluwe | 06-44204902